top of page

Functionele en mooie kantoorinrichting


Gaat u uw kantoor of werkruimte inrichten, dan zult u natuurlijk in de eerste plaats letten op de functionaliteit van de meubels die u kiest. Dat is logisch, uw kantoorinrichting moet immers zo praktisch mogelijk zijn. U wilt bureaus hebben waarin u alles kwijt kunt wat u nodig hebt tijdens het werk, u wilt kasten waarin u al uw mappen, papieren en documenten in kwijt kunt en u wilt een stoel waar u goed op kunt zitten, zodat u geen last krijgt van een dag stil zitten. Dit zijn natuurlijk allemaal zeer belangrijke punten bij het uitkiezen van uw kantoorinrichting. Maar ook is het natuurlijk van belang hoe de meubelstukken er uitzien. U wilt immers ook dat uw kantoor een prettige ruimte is om in te werken en dat lukt alleen met een mooi interieur. In het verleden werd er bij een kantoorinrichting eigenlijk alleen maar naar het praktisch nut gekeken en dit resulteerde vaak in saaie grijze meubels die van metaal gemaakt waren. In combinatie met de lage plafonds, de donkere kleuren tapijt die vaak gekozen werden en de weinige ramen, zorgde dit voor deprimerende kantoorruimtes, waarin het niet bepaald prettig werken was. Mensen staan er niet altijd evenveel bij stil, maar de kantoorinrichting heeft meer invloed op de werksfeer dan vaak gedacht wordt. De omgeving bepaalt immers voor een deel het humeur van mensen, dit effect ziet u al wanneer de zon schijnt of het juist regenachtig weer is. De omgeving heeft veel effect op hoe mensen zich voelen. Het is dan ook belangrijk om te zorgen voor mooie kantoorinrichting. De werksfeer zal daar een stuk beter door worden, mensen zullen zich enthousiaster gaan voelen over het werk en met meer plezier naar het werk gaan. Dat maakt een baan bij uw bedrijf nog een stuk leuker voor de medewerkers!

Kantoorinrichting kiezen

Wilt u een kantoorinrichting gaan kiezen, dan is het natuurlijk de vraag wat u nu het beste kunt gaan kiezen. U kunt wel artikelen kopen die u zelf heel mooi vindt, maar dat hoeft niet te betekenen dat ze in een kantoorruimte goed tot hun recht komen en dat ze voor een mooie werkruimte zorgen. Wat u het beste kunt doen, is ervoor zorgen dat de kantoorinrichting goed aansluit bij de stijl van het gebouw en dat de uitstraling ervan past bij het soort bedrijf dat u hebt. Door de meubels goed te laten passen bij het gebouw, zorgt u er voor dat er een eenheid ontstaat, dat alles mooi met elkaar in evenwicht is. Dit is natuurlijk een belangrijk punt, maar het is ook van belang dat de stijl van de kantoorinrichting goed past bij de uitstraling die u met uw bedrijf wilt bereiken. Hebt u een notariskantoor, dan zal een speelse inrichting hier niet goed bij passen. De uitstraling hiervan is niet zakelijk en serieus genoeg en dit geeft klanten dan toch het gevoel dat ze bij u niet aan het juiste adres zijn voor de belangrijke zaken die ze bij u willen regelen. Hebt u een vernieuwend, dynamisch en jong bedrijf, dan past het natuurlijk weer helemaal niet om te kiezen voor oude, zware meubelstukken. Wilt u uw klanten een goede indruk geven van uw onderneming, dan is het dus van belang dat de kantoorinrichting wat uitstraling betreft past bij het soort bedrijf dat u hebt en bij het gevoel dat u rond uw onderneming wilt creëren. Dit is dus ook zeker iets om rekening mee te houden als u een nieuwe kantoorinrichting uit gaat zoeken.

Kies voor KATO

Als u nieuwe kantoorinrichting wilt gaan kopen, dan bent u bij KATO aan het juiste adres. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in deze producten en u kunt bij hen dan ook terecht voor alles wat hier mee te maken heeft. Een groot pluspunt is dat zij verschillende stijlen artikelen in hun collectie hebben. U kunt kiezen voor de stijlen:

  • Scandinavisch

  • modern

  • industrieel

  • vintage

  • basis

Door de ruime keus die zij bieden, is er voor ieder bedrijf dus wel iets te vinden dat helemaal past. U kunt bij hen zelf verschillende losse meubelstukken aanschaffen, omdat u bijvoorbeeld iets extra's nodig heeft of omdat een deel van uw kantoorinrichting aan vervanging toe is. Natuurlijk kunt u bij hen ook meteen een complete kantoorinrichting aanschaffen. Dit kunt u op verschillende manieren doen. U kunt gewoon zelf los alle artikelen kopen die u nodig hebt, wat natuurlijk heel handig is als u zelf al een goed beeld hebt van hoe het er uit moet komen te zien. Hebt u dit niet en bent u niet gezegend met een goed gevoel voor inrichting, dan kunt u ook de hulp van KATO inschakelen. Zij kunnen u dan verschillende voorbeelden laten zien en u adviseren over wat voor soort kantoorinrichting voor u het meest geschikt is. Een andere optie die zij bieden is projectinrichting. Hierbij zorgen zij niet alleen voor de kantoormeubels, maar zorgen zij er ook voor dat de kleuren van de wanden, het materiaal wat op de vloer gebruikt wordt en de verlichting helemaal past bij de kantoormeubels. Op die manier wordt er een geheel gecreëerd dat goed op elkaar aansluit en dit zorgt ervoor dat er een goed evenwicht is tussen alle verschillende delen van uw kantoorruimte. Er zijn dus heel veel verschillende mogelijkheden bij KATO, zeker is dat zij u altijd kunnen helpen met het vinden van de juiste kantoorinrichting.


Recent Posts
bottom of page